A Heol olvasójának jelzése szerint hétfő délelőtt az M25-ös út M3-as lehajtója felé egy külföldi rendszámú Mercedes vezetője intett le arra haladókat. Szerinte kéregetős csaló lehetett az illető.


A portál a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot kérdezte arról, hogy érkezett-e bejelentés a külföldi rendszámú járművel kapcsolatban. Elmondták, hogy tegnap kimentek a helyszínre, ám az autót és sofőrjét már nem találták ott.

– Rendőri intézkedés ennek hiányában nem történt. Ám szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy ha hasonló, gyanús körülményeket tapasztalnak, akkor mihamarabb értesítsék a hatóságot a 112-es segélyhívó számon keresztül. Amennyiben csalókkal találkoznak, hasznos a rendőrségnek, ha személyleírást tudnak adni és megjegyzik a rendszámot, hogy a kollégák mihamarabb intézkedni tudjanak – hangsúlyozta Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

Hozzátette, hogy ha egyedül utazik a sofőr, – főként, ha hölgy – és kétes a személy kiléte, aki látszólag segítséget próbál kérni, akkor inkább ne álljon meg.

Forrás: Heol