Lopni ment a rendelőbe egy hatvani nő, elkapták a rendőrök (videóval)

A helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőket a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Zseblopási Alosztály nyomozói.

Szolgálatban lévő rendőrök figyeltek fel idén január 16-án 12 óra körül egy nőre, aki egy VIII. kerületi rendelőintézetben várakozó páciensek táskáiból próbált meg lopni úgy, hogy a vállára helyezett kabátjával takarta a kezét, miközben értékek után kutatott.

A Police.hu beszámoló szerint a nő két beteg táskájából próbált lopni, de a táska mozgását a sértettek észlelték, és a lopást megakadályozták. Ezután egy harmadik nő táskájából lopott el egy pénztárcát. A nyomozók azonnal elfogták az 51 éves hatvani Sz. Évát, valamint a rendelőintézet előtt járómotorú gépkocsiban várakozó társát, a 29 éves, szintén hatvani B. Norbertet.


Őket a Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Vagyonvédelmi Osztály nyomozói őrizetbe vételük mellett egy rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség és két rendbeli üzletszerűen elkövetett lopás vétség kísérlet elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Az ellopott pénztárcát visszaadták tulajdonosának.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések