Két időskorú férfi ütlegelte egymást a Kisasszony temetőben

Az Eger Hírek olvasója számolt be arról a nem mindennapi esetről, ami a napokban történt a Kisasszony temető egyik szegletében, ahol két nyugdíjaskorú férfi esett egymásnak ököllel. Az eset kiváltó oka, egy eltulajdonítottnak vélt üvegmécses volt.

Mint írta, a napokban egy rövid időre hangos kiabálás törte meg a Kisasszony temető békés délutáni csendjét, melynek szem- és fültanúja volt. Elmondása szerint két időskorú férfi keveredett hangos szóváltásba, amit kisvártatva tettlegesség is követett.

A vitát kiváltó ok, egy díszes üvegmécses volt. Ebben egyikük a saját tulajdonát vélte felfedezni, amit az egyik közeli sírhelyet gondozó férfi kosarában pillantott meg.

Mikor ezt szóvátette, a másik férfi közölte vele, hogy ez a sajátja, és esze ágában sincs azt odaadni neki, amiből egyenesen következett a hangos szóváltás. Ezt meghallva a közelben tartózkodó egyik hölgy intette őket csendre, de ez nem vezetett sikerre. 

A két férfi a szóváltás után rövid dulakodásba kezdett, mire a hölgy kilátásba helyezte a rendőrség értesítését. Ezt meghallva a mécsest birtokló férfi hajlandó volt megmutatni azt a vitapartnerének, aki megtekintve elismerte, hogy az valóban nem az ő tulajdona, majd a vitát egy kisebb diskurzus után sikerült egy könnyed kézrázással, és sűrű elnézések kérésével, békésen lezárni.

Az ügy pikantériája, hogy a támadólag fellépő férfi később az általa kezelt sírhely mellett megtalálta a saját, ellopottnak hitt mécsesét.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések