Nyitrai Zsolt (Fidesz-KDNP): a választókerület legyen nyertese az új EU-fejlesztési ciklusnak

Eger - A legfontosabb cél, hogy a 2014-2020 közötti új uniós fejlesztési ciklusnak a választókerület polgárai nyertesei legyenek - mondta Nyitrai Zsolt, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az országgyűlési választást értékelve hétfőn az MTI-nek.
 
A Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatói tisztséget is betöltő Nyitrai Zsolt a szavazatok 99 százalékos feldolgozottságánál 39,01 százalékkal első helyen áll Heves megye egyes, egri választókerületében.

A negyedik parlamenti ciklusát kezdő politikus azt mondta, "nagyon megható volt látni, hogy az elmúlt hetekben, hónapokban mennyien segítettek önkéntesként, a szabadidejükből áldozva azért, hogy Orbán Viktor kormánya folytatni tudja a munkát".

"Azt ígértük: jelöltjeink garanciát jelentenek a munka folytatására, a magyar vállalkozások, valamint a családbarát politika támogatására, a nyugdíjak megvédésére, továbbá a rezsicsökkentés folytatására" - tette hozzá Nyitrai Zsolt.

A képviselő elmondta, a választókerületben végzett felmérésük eredmény szerint az itt élők a legfontosabbnak a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtés folytatását tartják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések