Horváth László (Fidesz-KDNP): Gyöngyösön is életben maradt a folytatás esélye

Eger - Gyöngyösön is életben maradt a folytatás esélye - mondta Horváth László, a Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az országgyűlési választást értékelve hétfőn az MTI-nek.
 
A Heves megyei kormánymegbízotti tisztséget is betöltő politikus - aki a szavazatok több mint 99 százalékos feldolgozottságánál 37,13 százalékkal első helyen áll Heves megye 2-es számú, gyöngyösi központú választókerületében - közölte: Gyöngyösön indult Vona Gábor, a Jobbik elnöke is, ezért ott zajlott az egyik legnagyobb küzdelem. (A Jobbik-elnök az említett arányú feldolgozottság mellett 35,86 százalékot ért el.)

Horváth László hozzátette: örül annak, hogy magas volt, több helyen a 70 százalékot is meghaladta a részvételi arány a választókerületben, mert "bárki is lesz a képviselő, jelentős támogatottságot tudhat maga mögött".

Felidézte, hogy figyelemre méltó eredményeket sikerült elérniük az előző parlamenti ciklusban. Közölte: soha nem volt olyan magas a foglalkoztatottság, mint most, nőttek a bérek, és az ipar teljesítménye is rég látott szinten van. Kitért arra, hogy sikerült stabilizálni a Mátrai Erőmű helyzetét, ami kilencezer ember számára biztosít megélhetést.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések