Továbbra is a B. Braun a Gyöngyös névadó szponzora

Az egyéves támogatói szerződést kedden írták alá a felek.

A B. Braun-cégcsoport a 2012/2013-as szezonban is névadó szponzorként támogatja a magyar bajnokság élvonalában szereplő gyöngyösi férfi kézilabdacsapatot, így az együttes az idén is B. Braun Gyöngyös néven versenyez. A szponzori szerződés alapján a névhasználat kiterjed a Klub közvetlen utánpótláscsapataira is.

Az egyéves támogatói szerződést ma írták alá a felek: Horn Péter, a B. Braun-csoport magyarországi vezérigazgatója, Bognár József termelési igazgató, a gyöngyösi gyár vezetője, Csató András gazdasági igazgató, valamint Marczin Zsolt és Kósa László, a Gyöngysport Kézilabda Kft. igazgatóságának tagjai.

A megállapodás megújítás a kiemelten fontos a csapat számára, s jelentősen hozzájárul a Klub stabil és kiszámítható működéséhez, amely elengedhetetlen a megfelelő teljesítményhez.

Heves megye második legnagyobb munkaadójaként a B. Braun közel 700 embert foglalkoztat gyöngyösi gyárában. Felelős munkáltatóként fontosnak tartja, hogy részt vegyen a város közösségépítő munkájában és a rendelkezésre álló eszközökkel segítse azt. Az egészségügyi területen működő vállalat anyagi támogatáson túl orvosi és elsősegélyeszközöket is biztosít a csapatnak.

– A B. Braun-vállalatcsoport működésében alapvető érték a minőség, a teljesítményorientáltság és a stabilitás. Ezek nemcsak az üzleti életben meghatározóak, hanem egy szponzori együttműködésnél is fontosak. Az elmúlt szezon bizonyította, hogy a gyöngyösi kézilabdacsapat játékosainak élsportban nyújtott teljesítménye megfelel ennek az értékrendnek, s hozzájárult ahhoz, hogy a csapat felfelé ívelő pályája továbbra is töretlen legyen – mondta el Horn Péter vezérigazgató.

– A B. Braun egészségügyi vállalatként nagy hangsúlyt fektet az egészségmegőrzésre, s büszke arra, hogy az együttműködésnek köszönhetően részese lehet a város sportéletének és a kézilabdaklub sikereinek – tette hozzá Bognár József termelési igazgató.

– A B. Braun támogatása által biztosított stabilitás megbízható alapot jelent számunkra a 2012/2013-as szezonban történő eredményes szerepléshez. Nagy örömünkre szolgál, hogy ez az együttműködés folytatódhat, és reméljük, mindkét fél számára sikert hoz az idei szezonban – tette hozzá Marczin Zsolt, a Gyöngyösi Kézilabda Klub elnöke.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések